Sultinga lašiša su česnakiniu sviestu, medumi ir garstyčiomis folijoje

Ingridientai:

* 4 lašišos filė

* druska ir pipirai pagal skonį

* 4 šaukštai sviesto, lydyto

* 4 skiltelės česnako, susmulkintos

* 3 šaukštai medaus

* 2 šaukštai Dižono garstyčių

* 2 šaukštai viso grūdo garstyčių

* 2 šaukštai šviežių petražolių, kapotų

* 1 valgomasis šaukštas citrinos sulčių

* citrinos griežinėliai, papuošimui

Paruošimas:

Įkaitinkite orkaitę iki 190 ° C.

Kiekvieną lašišos filė padėkite ant aliuminio folijos gabalo, pakankamai didelio, kad galėtumėte sukrauti.

Kiekvieną filė pagardinkite druska ir pipirais.

Dubenyje sumaišykite lydytą sviestą, smulkintą česnaką, medų, Dižono garstyčias ir viso grūdo trauktinę.

Lašišos filė tolygiai paskleiskite česnakiniu sviestu.

Ant viršaus pabarstykite kapotų petražolių ir, jei norite, įdėkite citrinos griežinėlių.

Uždėkite foliją ant lašišos ir uždarykite maišelį.

Kepkite įkaitintoje orkaitėje 15–20 minučių arba tol, kol lašiša iškeps ir šakute lengvai susisluoksniuos.

Patiekite karštą, papuoštą papildomais šviežių petražolių ir citrinos gabalėliais.