Niekada neišmetu braškių uodegų: sakau, kaip jas laikau ir ką su jomis darau

Ant kiekvienos palangės turime braškių uodegas. Jau seniai jo neišmečiau.

Braškes gerai nuplaukite ir atsargiai atskirkite stiebus.

Padėjau ant grotelių. Arba galite paimti bet kokį popieriaus lapą, lėkštę ar pjaustymo lentą. Tiesiog išdžiovinu ant stalo. Bet jūs galite įdėti jį į saulę – ir stiebeliai bus paruošti po kelių valandų.

Sausas uodegas perdedu į stiklainį. Ir todėl laikau jį spintoje.

Tokių sausų uodegų nuovirus naudoju prausimuisi, o kai išsimaudysiu, pilu į vandenį.

Bet dažniau su jais ruošiu arbatą. Norėdami tai padaryti, į arbatinuką įpilkite 1 arbatinį šaukštelį. žaliosios arbatos, 1 arb. juodos ir maždaug tiek pat sausų braškių uodegų. Užpilu verdančiu vandeniu. Ir aš reikalauju apie 10 minučių.

Arbata tampa skanesnė! Ir atsiranda malonus aitrumas. Braškių uodegos taip pat turi priešuždegiminių savybių. Taigi tai taip pat naudinga, ypač žiemą.