Pipirai farširuoti kepenimis ir grybais: naujas skonis!
Ingredientai:
– pipirai – 7-8 dideli
– svogūnai – 1-2 galvutės
– vištienos kepenys – 700 g
– pievagrybiai – 300 g
– virti ryžiai – pusė stiklinės
– prieskoniai pagal pageidavimą
Paruošimas:
Smulkiai pjaustome svogūnus, truputį apkepame su smulkiai pjaustytais grybais, dedame smulkiai sukapotas kepenis.
Maišome kepenis, svogūnus, grybus, ryžius, druską ir pipirus.
Farširuojame pipirus, kuriems iš anksto išėmėme sėklytes.
Dedame pipirus į formą, įpilame truputį vandens ir kepame 180 laipsnių temperatūroje, 40-50 min.
Gamybos procese vieną kartą apverčiame pipirus. Patiekiame su mėgstamu padažu ar grietine.