Pipirai farširuoti kepenimis ir grybais: naujas skonis!

Ingredientai:

– pipirai – 7-8 dideli

– svogūnai – 1-2 galvutės

– vištienos kepenys – 700 g

– pievagrybiai – 300 g

– virti ryžiai – pusė stiklinės

– prieskoniai pagal pageidavimą

Paruošimas:

Smulkiai pjaustome svogūnus, truputį apkepame su smulkiai pjaustytais grybais, dedame smulkiai sukapotas kepenis.
Maišome kepenis, svogūnus, grybus, ryžius, druską ir pipirus.

Farširuojame pipirus, kuriems iš anksto išėmėme sėklytes.

Dedame pipirus į formą, įpilame truputį vandens ir kepame 180 laipsnių temperatūroje, 40-50 min.

Gamybos procese vieną kartą apverčiame pipirus. Patiekiame su mėgstamu padažu ar grietine.

Leave a Reply